Well, I wish



En ny vecka, nya bekymmer, mera plugg och ännu mera bekymmer.. 
Den här veckan har jag två prov och inlämningar.. Men nu har vi fått se våra resultat på våra tidigare prov, så idag har jag fått en chokladkaka av Andrea, välförtjänt..
Blir lättstressad och får ont i magen, fast.. jag kan inte klaga på plugget heller när man är född men den här magen som man måste ta extra väl hand om, vilket jag verkligen inte gör.. Fråga bara hur det blir när jag äter skräpmat... och potatis.. Nu vet ni.
Sen är det ju andra bekymmer.. blir man nånsin av med dem här jobbiga jävlarna? Men okej, slutklagat. Jag börjar bli gråhårig.. Eller det är jag väl redan..

Well, det kanske är lika bra att sätta igång med vad jag nu hittar på.
Gud, vad löjligt negativt jag låter..
Hur får man ett avslut nu då? Hejdå.. då.. 
//M

bluebox

Lite söta saker från bluebox.


Plåster med roliga motiv.


Söta små läppglans


Ipoddekor. Finns massa olika motiv.


Har du en tråkig nyckel så passar dom här nyckelhattarna perfekt.


Fina datadekorer.


Vad önskar ni er i julklapp?

Jag skulle skriva en önskelista, men jag kom inte på vad jag önskar mig. Allt jag kan komma på är tråkiga småsaker.

Så därför undrar jag. Har ni något förslag på vad jag kan önska mig? Vad önskar ni er i julklapp? :)




HOME

Jag är hemma, trött och pigg.. på samma gång. Jag skulle ju egentligen inte dit för jag var ju döende, men det skulle ju bli film och sånt, plus att Jullans pappa skulle skjutsa oss. Men när vi väl kom dit så var vi lite taggade på att fixa fest? Bara för att Lovisas föräldrar inte var hemma. Så det blev en.. pytteliten.. fest, UTE på VERANDAN med ljus och äcklig dricka med fem personer. Senare dök Julias pojkvän upp med några andra kompisar till honom. 

Den viktigaste punkten av kvällen var ju det att älskade Linnea Nilsson fyllde år idag, 00.00! :) Så grattis ytterligare en gång..
GrattiS hjärtat♥

Och Grattis till Kisse som har namnsdag idag.. Sune:*



So speak to me gently

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma! Att flytta är nog det värsta jag vet.. Min lördag har bestått av pojkvännen till ungefär klockan två, då var jag och syrran tvungna att gå till mostern för att hjälpa dem flytta. Så har jag skrubbat toaletten och lite andra saker, senare mot kvällen hamnade jag i deras soffa och så småningom somnade jag.

Åh, jag orkar inte hitta på något nu, vill bara sova.. Linnea och gänget ska vara hos Lovisa och kolla film ikväll. 
Men nu ringde Julia, hennes pappa skulle hämta så jag måste jag kila!!!! Bara för att jag vill se The uninvited som hon har varit och hyrt! (A)
PUSS!♥

EY!



Hejhej, jag missade bussen imorse!:D

Så jag gick till skolan.. Efter skolan har jag och mamma varit och handlat, trevligt, länge sen sist. Nu ska Lelle (och Elina? och Lovisa?) komma:) Sen Jonisen, min fredagskväll, det!♥
Ha en trevlig fredagskväll, ni också:)
//Emm o o kå

091127

Hejhej!
Äntligen fredag! Just nu sitter jag och pluggar kemi och äter grapefrukt. Vi har massa läxor så jag tänkte passa på att plugga nu eftersom alla andra ändå är i skolan (jag slutade 12).

Förresten jag och Mook skulle se New Moon, men hon kunde inte men jag såg den ändå. Den är SKITBRA! Har ni inte sett den måste ni se den! Jag vill se den igen, kanske gör det någon dag. Asså Jacob är otrooooligt snygg. Jag har börjat gilla han nästan lika mycket som Edward. Men iallafall ni MÅSTE se den!



Som vanligt måste jag be om ursäkt för att jag aldrig uppdaterar. Vi borde byta namn på bloggen till mooksbloggmednånjobbigmänniskasomaldriguppdaterar.blogg.se. Men ni får helt enkelt överleva utan mina inlägg. Jag skriver när jag orkar, vilket inte är särskilt ofta tyvärr.

Gratis på namnsdagen farmor. Såg precis på bloggen att hon har namnsdag idag. :)

//W ♥

2012


Att göra lista inom de kommande tre åren:
1. Söka till Nacka Gymnasiet, SP med Kinaprofil.
2. Ta flyglektioner.
3. Lyssna på Charlie.
4. Så småningom flytta till Afrika/ett rymdskepp.
That's pretty much it, I think..

Tack för en jäävligt trevlig biokväll, älskling! Och ja, de verkade tro att vi var ett par, nu när jag tänkte efter hur de såg ut när jag sa det där.. Hihi *generad* :$

//Mook

POMPILOMPOM




UTVECKLINGSSAMTAL

*piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*
Tjenare, tinnitus-tjejen här. Ja, det piper ganska rejält just nu faktiskt. Jag vill ha tystnad! Efter alla dessa biologilektioner.. Jag skulle ha lyssnat på Ulla.. EN STOR LEDSEN SMILEY PÅ DEN!

Utvecklingssamtal idag! Satt och väntade ett tag i skolan eftersom det inte var någon idé att åka hem emellan. Det gick bra, tack för att du frågar. Min framtid ser ljus ut, det är bra. Sedan träffade jag och mamma lilla syrran utanför ICA. Handlade lite sedan blev det fik, fira mig, ni vet.. Där utanför ICA, ni vet.. 


Min alldeles egna emosysteeer:D:D:D:D


Min alldeles egna mamma! Jo, det är sant!


Min alldeles egna Andréa!


Min alldeles egna Jarra Ceesay!


Innan hon fick för sig att trycka ner sitt ansikte på kopiatorn..


Sommar08, då Julia och jag var dina favoriter, Anton.. saknaar den mobbade 6F-8F lite faktiskt..


//Tinnitus-tjejen.
PS. JAG HAR LÄMNAT IN MITT NOVELLARBETE PÅ TIO SIDOR, ÄNTLIGEN!
DET LUKTAR MANDARIN..

♥♥♥

Dumma Linnea som inte såg att jag hade skrivit om henne i förra inlägget så nu skriver jag ett nytt inlägg så hon ser!



JAG SAKNAR LINNEA NILSSON MEST AV ALLT! SHE'S THE BEEEEST! BEST I EVER HAAAAD, GÖLLE.

I will wrap you in my arms and hold you safe


VARFÖR KAN JAG ALDRIG ANSTRÄNGA MIG ATT GÖRA SKOLUPPGIFTERNA?! Åtminstone lite grann iaf?! Jag blir så sur på mig själv! :(

Men nu har i alla fall jonisbebis fått sin födelsedagspresent. Han fick två tröjor.. som jag tog ganska lång tid på mig att välja eftersom jag ville ju förstås ha de finaste av alla dem som fanns. Fast älskling, snyggare kan du inte bli♥


Kan ju passa på och hälsa också, hejhej sötis.

Det sägs att det skulle komma en bra film idag på tvn.. Ska vi ta en titt kanske..?
Hmm..
Shooter på fyran 21.00.. den har jag ju sett.. och På spaning med Bridget Jones på trean, samma tid, som jag också har sett.. Så.. hittar jag något annat som är mer intressant att göra, så gör jag väl det istället. Eller.. skärp dig för fan, du har jättemycket kvar att skriva på din novell! :@

På tal om ingenting så saknar jag Linnea Nilsson meeest aaav aaaallt!!!

Buhu, jag är seg.. men.. vi hörs sen!
//Mook

PS. Det luktar jul...

HAHAHAHAHA EUUW...

KOLLAAAA!!!!

Strawberry Swing from Matt Clark on Vimeo.




Jonis ikväll då:)♥
//Mook


NU!!!

NU! NU! NU! Nu har jag varit duktig med att uppdatera, tycker jag!

NO PRAO

Nu blir det så att ungefär 30% av klassen ska praoa. Resten hade mindre tur med att hitta plats/varit lata med att hitta praoplats. Jag ska iaf inte praoa, inte Lovisa, inte Andréa.. Julia, Toste, Ola.. och några till.. Så vad som gäller nästa vecka för oss är att ha skola från 9-14 varje dag, sa lärarna iaf. 

Åh.. gud! Vad jag saknar Anders.. :( Lovisa och Elina drog för någon stund sen, så fick jag för mig att söka på Anders Henjer på google.. och så hittade jag detta..




Vår gamla gympa/samhällskunskapslärare som vi hade. När det blev strul med skolan och många av lärarna fick sluta/byta skola.. Och det fick Anders.. Jag kommer ihåg att vi inte gillade honom för han var så stel, han log aldrig.. han var lite konstig helt enkelt, desssutom pratade han skånska.. men vi lärde känna honom bättre med tiden.
Jag älskade hans lektioner.. SO.. för han hade ett sånt speciellt sätt att lära. Jag kommer ihåg hur vi satt och viskade för varandra under en lektion när vi kollade på en film. Och där såg vi Anders le för första gången! Det tyckte vi var så spännande och så himla kul! ÅH! Jag kommer ihåg när vi skulle ha en dansprojekt på idrotten, och han skulle visa någon dans.. ja, vi såg Anders DANSA! Den lektionen kommer jag aldrig glömma.
I slutet av 8an fick han besked att han skulle förflyttas till fårdala skolan och bli gymnastiklärare där.. Det ville vi förstås inte.. så vi gjorde en protestlista som väldigt många skrev på, men det hjälpte inte. 
På avslutningen spelade jag en låt för lärarna som inte skulle vara kvar.. men jag tänkte speciellt på Anders. Han höll ett underbart tal på scenen som gav mig en klump i halsen. Jag såg honom gråta.

Vi saknar dig, Anders.
Om man ska vara lite positiv nu så kan man se det såhär.. Hade inte Anders slutat, hade inte vi fått ha Calle:D:D:D:D Jag menar Hååkaan:D:D:D:D

Men nej, fan, nu ska jag sluta skriva.
Tonight, good night.


FREDAGSMYS

TJA! Nu har vi precis sett klart 500 days of Summer! :D Sitter med Lovisa, Elina å Andréa här:) Mysigt värre.


Try JibJab Sendables® eCards today!
Try JibJab Sendables® eCards today!

//Mook

SKOLAN

Tja bloggen. Är i infoteket med Andréa, Julia, Lovisa och Elin. Vi har hål i en och en halvtimme, mmmm, så kuuul. Slutar tjugo över två så efter skolan ska jag och Lovisa åka in till stan och kolla lite grejer!

Uppdaterar mer senare. Nu ska jag kolla faaacebook. ♥

ÄLVSJÖMÄSSAN

Japp, mässan idag! Jag är nere.. jag är död.. förlåt Sebastian..
Skulle kunna sova nu, åh, vad skönt, jag vill, jag vill.. men först, ja tack till dusch! Tänker inte ens vara social ikväll, orkar inte, vill inte,  jag vill inte...
Angående mässan så var det väldigt intressant. Språkresan är iaf något jag verkligen är säker på att det är något jag skulle vilja uppleva. Vilken linje jag skulle vilja gå, har jag tänkt ganska mycket på, men inte kommit fram till något.. Estetiskt? -Naaah.. Sam/Språk kanske? -Kanske.. Natur då? -Tveksamt.. Sam/Beteende? - Mjoo.. funderar fortfarande.

Dagens citat: Vår skola är såå bra!
jaaa, hej du.
Fast så kanske det är, eller kanske inte alls.
Så om man ska dit igen med fadern i helgen kanske.. 

Ja, känner inte för att skriva mer idag eller lägga upp några bilder så.. tack å hej.
//Mook


I ♥ 9H


Taggar Heresh och Hugo.♥

//Mook

Biildääär


Denna bild skulle vara en hälsning till Jonis.


Jag stal Daniels ipod, mwahahah!!!! (Egentligen sa han snällt att jag fick låna den) Rosa fodral = gay♥


Sen gjorde vi en astabil vippa på tekniken..


Å här sitter lilamjukis Jullan och borrar..


Och vad hände med Julia i papperskorgen? "Hej Julia, är du bakis?"


.....


............


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sedan hade vi teorigenomgång på idrotten, å här låg vi.


Hittade lite andra bilder också, Lovisa som skjutsar Andréa på en.. vagn?..kärra?


Hahah juuuvvliaa, fortfarande bakis?.. Det verkar så. :)
//Mook




When your minds made up.

Här, något att tänka på inatt♥

Try JibJab Sendables® eCards today!
Tack till Lovisa, Julia, Andréa och Elina för ett härligt uppträdande.

Vilket trist väder det är i Sverige nu, tycker ni inte?! :S Just nu skulle jag vilja åka till Thailand och bara vara där tills vintern är över.. ännu bättre att kunna teleportera! :S

Jag har inte så mycket att skriva om idag, fick däremot ett klagomål att vi borde uppdatera mer! Och det håller jag fullständigt med om, för det är vi inte så bra på, hah! Vi försöker men tack för att du sa till, Anonym! Tyck gärna till, ni andra.. Inte som att vi skulle bitas eller något. 

Jag hade tänkt att någon gång då jag ska träffa Wilma så kanske vi kan ha en frågestund eller något liknande. Så kan vi båda se frågorna och svarar på dem tillsammans, ELLER NÅGOT!

Om exakt tre timmar och åtta minuter fyller Jonisbebis 100-83=17 år(jag kan matte). Men jag träffar antagligen inte honom förrän i helgen så då kan han få sin present.. Som om jag skulle avslöja vad jag tänker ge.. :S Han hänger ju här på bloggen lite då å då så det skulle ju inte vara kul.. (visst?)

Men nu ska jag äntligen sätta igång med spanskan! Så ha det så bra, ni, tills vidare!
//Mook

PS. Jag tror.. jag har fått TINNITUS :S


Godmorgon!

Ännu en kul skoldag idag :)Jag sitter och lyssnar på musik medan jag väntar på bussen.

Har n i tänkt på att det snart är julafton? Jag längtar! :) Men jag vet inte vad jag ska ge i julklapp till alla i min familj. Så om ni har något tips får ni gärna ge det. :)


En bild på Rosanna från helgen. Fin!

Men nu kommer bussen så jag måste springa.


Cause I love you.


Håkish♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

"Living the sweet life" as Love says.
Jag ligger i soffan med datorn i knät, en duschande kisse bredvid, äter chips, dricker cola, pratar med Lovisa å Robin på msn, smsar med bebis å Daniel.. Det är min söndagskväll, det!
När nyheterna är slut så ska jag fortsätta se min film, Heartbreak Hotel, kollar jag på, bra film alltså! *Lovisa, jag tänker på dig:$*

Men nu vill jag ha en påfyllning av coola, smelyalata!♥
//Mook



Tjaaaaaaaa

Färlåt för dålig uppdatering, men mitt internet har inte funkat. Nu när det funkar igen kommer jag börja uppdatera massa!
Idag ska jag, Tilda, Enise och Mikaela till Rosanna så ska vi hitta på något kul.
Igår var ag barnvakt och tjänade massa pengar. Det gillar vi! :D

Vad har ni gjort/ ska göra i helgen? :)


I brist på bilder får ni denna gamla bild.

//W

"What happens when you sleep?"

Jag utser Paranormal Activity som årets LÄSKIGASTE skräckfilm!


Snacka om att inte kunna andas och sluta få gåshud.. Den här filmen var gryym.
Vi såg den på Park. Allt annat var väl bra förutom att det var heltceepee folk som skrattade under typ hela filmen. STRYYYYYYYYYK FÖR FAN:@@@@@@@@@
Efter det gick vi av i centrum för att köpa lite godis(inte jag), sedan åkte vi hem till Lellson, som var rätt död och bara sov.. :)

Åh, jag kan fortfarande inte sluta tänka på filmen!
Where am I gonna sleep tonight? Systern sover borta.. :( Katterna = borta..
Kanske inte går och lägger mig.. alls. :S

Nu ligger jag och kollar på
Skruva den som Beckham, eller Bend it like Beckham som den egentligen heter då! Jag är så förbannat trött men vill gärna se klart den här. Imorgon kommer jag förmodligen bli väckt innan 9, yey. Senare är det Jonisbebis som gäller.. förhoppningsvis!:S

Men näe, kolla på filmen nu då, Siri! 
GOD NATT PÅ ER, ERA NATTUGGLOR!

BIO



Invaderat mammas garderob! Så nuu drrraaar viii dååå♥

Paranormal Activity

imorgoädet biooo me
DbäSta

:D♥


ALL I WANNA DO IS...

Wihoowihoowihoo, fröken Siri har fixat ett MVG på spanskan idag, mihuhmihuhuhu! And so did Andréa, congratz! ♥

Jag såg ut genom fönstret idag och upptäckte världens mest vansinniga kön.. Man kunde nästan tro att MJ uppträdde där inne i våran matsal..(RIP Michael) men självklart inte, det var ju vaccineringen!
Som de andra dagarna gick jag in på Aftonbladet för att hålla mig lite uppdaterad.. så hoppade jag till när jag såg följande...

"Sjunde dödsfall i svininfluensa"


Egentligen så var det inte rubriken som skrämde mig utan.. efter jag hade läst några meningar så stod det "Samtidigt har Läkemedelsverket fått in ytterligare tre rapporter om människor som dött inom fem dagar efter att de tagit vaccinet."
Och jag tog ju vaccinet i tisdags.. så, ja.. Nu kanske jag är helt urlöjlig men jag vill ju inte dö! än! Men jag hade inte läst klart riktigt, men så hade jag ju redan hunnit hetsa upp mig. Det visade sig att de samtliga rapporterade fall gäller de människorna som tillhörde en riskgrupp. De flesta sjukdomarna patienterna hade var kroniska, så där blev jag lättad, mycket...

För att läsa mer om artikeln, klicka här.

//Mook




SVIIIN!

Svininfluensan, ni vet! DET, har jag tagit! Fast det tog jag igår men inte kunnat (orkat) uppdatera, fy å skäms!
Nu när jag ligger i sängen å har bivärkningar, dvs feber å ont i armen, så tänkte jag uppdatera litegrrrranna! (Nej, jag går inte baklänges eller har muskelryckningar)

Vaccineringen var igår. Jag hade bestämt mig lååångt innan att detta vaccin skulle tas, för jag ville inte bli smittad.. och så hade man ju hört på nyheterna att folk dött så man blev ju lite skrämd, vettu. OCH nu är det gjort! :) Vi var i skolan från klockan 8.00-19.00.. Klockan 19.00 fick vi alltså sprutan, GALET MED FOLK! Toste stod som den 355e, jag 356e och Ola 359e, tror jag.. 

Inga bivärkningar igår förutom lite ont i armen. Idag vaknade jag frisk men lite ömmare i armen, kom liiite försent till skolan eftersom jag var tvungen att göra allt i slowmotion.. (av smärtan i armen)
Senare på eftermiddagen började jag få ont i huvudet å så småningom fick jag feber. Tänkte att jag skulle försöka vara kvar i skolan å inte gå hem men efter näst sista lektionen kände jag att jag MÅSTE hem. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egentligen så hade jag planerat att åka in till stan med Lovisa å Andréa, men det fick jag ju skippa. Men nu har iaf de varit å hämtat ur våra biljetter! SCHNICE!

Nu ska jag se om jag har några bilder att lägga upp..
Naah.. fanns inte så värst många nya bilder.. 

Händer det inget imorgon blir det ingen uppdatering men jag looovar att uppdatera på fredag! BIG DAY! ;)

Puss å kram/Mook

Dagens namnsdagsbarn.. MÅRTEN och.. VEM????


Greatttttttt

DAMP!
Jag hade gjort ett skitlångt test och så råkade jag radera det! Fan va irriterande! Blä
Men jaja, nu blir det ett vanligt, tråkigt inlägg istället. Wohoo :D

Juste Mook , jag är inte död :)

Idag har jag haft skola, sen ikea. Köpte lite fina saker till mitt rum. Kulkul. Vad har ni gjort?





Han vann skönhetstävlingen!

Han, har jag skrivit fel? Nää, kolla själv.



Haan är snyggare ään määäj!
//Mook

Long time, no see

Tjaaaa!

Hur mår ni alla läsare? Själv mår jag toppen! Har inget att göra så jag tänkte skriva ett kort inlägg.

I helgen har jag inte gjort något speciellt, varit med kompisar och så. Jag har gjort om i mitt rum också. visar bilder senare. :) Har ni gjort något roligt?

Nu ska jag äta sushi och se på Harry Potter. 

Ha det bra! //Wilma

Sourcream & Bearnaises Chips




Hur var chipsen?

- Helt konstigt, jag kände ingen bearnaisesmak? x)

- Dom där chipsen är goda!

- Haha , har aldrig vågat smaka dom :D

- Känner ingen bearnaisesmak!

- Allt bra med dig?

- Gott det låter!!

- De chipsen är ju rätt goda faktiskt :D

- Har kollat på dom chipsen med, fast aldrig vågat testa dom då det inte låter speciellt gott :P

- Sååååååå gooooott!

- Kollar på tapeter nu ^^ (?)

- Jag tyckte inte att de där chipsen var någon höjdare, var är bearnaisesmaken liksom?

- Det var ju bra att de var goda ändå. Mina favoriter är sourcream pepper. De är fantastiskt goda :)

//Mook

Uhhh..

Har Wilma dött? :(


chichichill > leta praoplats

Chill och chill.. det har varit en lååång dag idag. Men vi var lika rastlösa och flummiga som alltid, vissa mer än andra...

Så vi hade skolan till 16.10.. eller vänta.. jag måste berätta en grej som hände innan vi slutade!

PINSAMT får denna berättelsen heta.. *Obs! Personen får vara anonym..(a)

Hih ja, klocka 15.10-16.10 skulle vi ha IUP (individuell utvecklingsplan) där man kunde jobba med något som man vill få gjort så att säga. 
Och tydligen hade inte vi så mycket att göra. Så vi fem, bestämde oss för att gå till samhällskunskapsläraren, Håkan, för att låna filmen, The pianist. Men så sa han att han tyvärr hade lånat ut den till någon annan, men som skulle ha lämnat tillbaka den idag. Då sa jag och *anonym* att vi skulle gå och leta upp denna människa så att vi kunde se filmen på den timmen.

..Vi knackade på första salen.. och där öppnade Allex. Vi kikade in och såg bara Daniel och Kasper. Annars var det väldigt tomt. Så vi fick för oss att gå in och visa lite konstverk på tavlan. *anonym* ritade en massa.. perv.. nej, konstiga saker.. Och jag hade en.. liten.. undervisning för de andra. 

Så fick *anonym* för sig att rita lite mer perv.. nej, konstiga saker.. på tavlan. På skämt då, men det var om våra lärare.. nämligen Ullish och Håkish..:$ (måste bara påpeka att dennes konstverk var typ nästan över hela tavlan, så det gick ju inte att missa.)

Vad gjorde jag just då då... Just då gick jag runt och frågade om jag hade ett blått streck på kinden för Daniel hade lite kul med whiteboardpennan. Så JAG höll inte på med tavlan längre, och så hade jag suddat bort det jag hade skrivit/ritat, men *anonym* däremot...

HELT PLÖTSLIGT!
Så ÖPPNADES dörren, ljudlöst men snabbt så ingen av oss hann reagera förrän den personen nästan var inne i rummet. DÅ hör ni, DÅ började *anonym* sudda som en galning! OCH HÅKAN ÄR HÄR.. Och om Håkan såg? OM Håkan såg... :D

Jag ritade inte det där.. men jag blev själv generad.. :S Så för att komma undan det där så låtsades jag som ingenting och gick runt och frågade om strecket var borta. (förlåt *anonym*♥)

Håkan försökte ignorera tavlan, konstverket och den galna suddande *anonym*. Så frågade han Daniel och de andra hur de hade blivit insläppta, och om inte det var någon lärare där. Efter kanske en halv minut (som kändes som evigheter) gick han ut igen...
Det hände ju lite mer sen men jag orkar inte berätta, det blir sååå långt, å ni kanske inte ens ha orkat läsa så här långt. hah..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I alla fall, efter skolan så åkte vi till globen, för att Lovisa skulle kolla en halsduk och sen skulle vi leta praoplats. Men det gick ju inte så bra. Vi träffade på Julia, Josefine och Karin som hade gått runt hela globen och frågat. NIX, they didn't want us.
Men så tänkte vi att det kanske inte var någon idé att kolla då. Men det är så att de som inte ska praoa, ska ha skola på förmiddag och sedan få hemuppgift. Det låter bra för mig, plus frilunch och inga arbetskläder needed. Fast det är inte säkert att det blir så att vi får komma till skolan, lärarna hade inte riktigt bestämt hur man skulle göra. Så vi får se. 

Nu > bilder, sen > sova..






//Mook


Historiaa

Imorgon har jag prov i historia, hoppas det går bra. Jag har verkligen pluggat!
Nu ska jag såååååååooouuvaa.

Jag la upp en bild på ehm "Frejas" rumpa i omklädningsrummet. Men jag fick dåligt samvete efter 5 minuter så jag kom in igen för att ta bort den. Den som hann se så.. lyckost dig, säger jag då..
Nu ska vi se om jag hittar något annat som är mer intressant än "Frejas" rumpa..



Ah, där.. ser ni vad det där är?
Man SKULLE kunna tro att det är en klubba, men ICKE.. TROSOR är vad det är..

Jag blev faktiskt förvånad själv.. Trosor -> klubbor passar inte riktigt ihop.. eller?
Såna finns att köpa på Six, iaf den i Farsta. Hur mycket "trosklubban" kostade vet jag faktiskt inte.. Ni får ta reda på det själva, om ni nu skulle känna er sugna på att köpa en. Kan ju vara en ball present. 

//Mook

FLIPP

- Igår var det mörkt och jag var själv hemma. = Jag flippade ur.
- Idag hade Toste en spindel på huvudet, och avståndet mellan våra huvud var ca 5 cm. = Jag flippade ur.
- Idag fick jag se resultatet på ett biologitest på universum, jag blev jätteglad tills Ulla ville ha in det igen. = Jag flippade ur. (första tanken var kylskåp)
- Jag flippar ur = lyssnar på deprimerade rocklåtar..... (?)
- Imorgon har jag SO-prov. = Jag flippar ur. 
- På torsdag har jag SP-prov. = Jag flippar ur.
- Det är inte så farligt som det låter.. med fortfarande.. = flippar jag ur.
- Jag tror jag är beroende av facebook. = tror jag flippar ur där också.
- Min mormor bor i Thailand. = Jag flippar ur!
..Ehh..för där är det soligt och varmt, men här är det kallt och mörkt.. blää, säger jag!
- Jag och Nonia leker detektiver. = ?
- Jag undrar varför den där *anonym* håller på. = Jag får flipp. :@
- Jag borde egentligen fortsätta plugga nu men jag kan inte ta bort mina händer från datorn. = Jag flippar ur.
- Imorgon har jag en s.k. dejt med Toste, ehm, på hemkunskapen. Vi ska laga festlig middag för två, och efterrätt.. (amerikanskt tema för Tostes del men för min del så vet jag faktiskt inte vad jag ska kalla det..) Är Eva sjuk imorgon så.. = flippar jag ur..
(Måste bara påpeka att Samuel ska på dejt med Heresh mihih, gulligt) 
- Jag får slut på saker som jag får flipp för. = jag flippar ur.
- Eller vänta.. spotifyreklam = FFF! (FLIPP FÖR FAN)

Just nu stirrar jag på historiaboken och funderar på att återgå till det jag höll på med.
*återgått till det jag höll på med*

//Mook

Siri får gåshud..(igen)!

Ja hörni, jag ska inte prata så mycket för jag har ont i halsen.. MY NOSE IS RUNNING.. Jag är alltså förkyld, och vem kunde ha smittat mig om inte min kära syster som varit sjuk i typ åtta år?


Jag är hemma nu. Innan jag börjar plugga så tänkte jag bara kolla runt lite här, på datorn. Så spotify (ett måste), msn, facebook, bilddagboken, blogg.se och nu aftonbladet.

Jag satt och läste runt tills jag råkade scrolla ner lite å hittade detta. Paranormal Activity. Så kom jag på att det var den filmen Lovisa och Andréa pratade om. Är ju nämligen så att Lovisa nu, har bokat mig fredagen den 13e. Och då är det tydligen premiär på denna film. 




Kollat klart?
-LÄSKIGT, VISST?!
1. Jag är själv hemma och 2.Jag sitter HELT SJÄLV vid matbordet här. Och så tittar jag upp helt plötsligt och min blick fastnar på alla dessa stolar här framför mig. Så tittar man ut genom fönstret och så ser man mörka träd som nästan SPRINGER(det blåser mycket, om ni inte förstod). Och så kollar jag på stolarna igen.. Kan ni förstå att mitt hjärta kissar på sig? Jag får en tanke att det kanske sitter några andar som jag inte kan se.. ooouuuuhhh, gåshud..
*OBS! Ensamhet och förkylning gör mig störd, så, varning. 



//Mook

OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHH!!! KATTJÄÄÄVEEEEEEELLLLN HOPPADE UPP PÅ BOOORDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hjälp...

godmorgon :)

Va roligt att lovet är slut så att man äntligen måste gå upp tidigt och plugga massa.. eller inte. Idag börjar jag inte förrän halv tolv. Så jag och Mikkan tänkte åka och äta lunch innan vi drar till skolan. Vi gick upp liite för tidigt.

Men iallafall hoppas ni får en trevlig dag i skolan/jobbet.
//Wilma ♥


RSS 2.0