TJOCKIS

Idag har jag baaakat, hör ni. Hur mätt man än var så ville jag ändå baka.
För-
1. Jag är ett fetto.
2. Jag kände mig rastlös.
3. Men mest för att (se 1.)










//Mook

PS. Nu ser jag lite bilder som kommer upp på bloggsidan här, en viss Wilma försöker visst lägga upp fula bilder på mig som hon prt screenat. Bra jobbat, Wilma. Jag har tagit bort din bild från bilddagboken! :( Du lägger inte upp någon bild på mig :( DU LOOOVAAADE :'(

090929


Skjorta från Marc O'Polo

Hejsan!
Idag var jag i stan med Johanna och Amal. Vi åt och kollade lite i affärer. Det var roligt! Nu måste jag tyvärr plugga för jag har matteprov på fredag så jag måste plugga massa. Men jag skriver nog lite senare igen. Ha det bra så länge!

//Wilma :)

VAKNA FRISK VAKNA FRISK

Just nu -

Nu ska jag sova. Hoppas på att bli frisk när jag vaknar imorgon. 
Sov gott nu, allihopa <3
//Mook

PS. Jag älskar Jonathan.

Idol.

Sitter och kollar på idol.  Av dom som tävlar idag gillar jag nog Jon mest. Han verkar vara så skön. Har ni någon favorit ännu?
Men nu ska jag kolla. Ha en bra kväll! ♥


Hela livet var ett disco

Hej på er!

Har ni haft en bra start på veckan? Min dag började jättebra med sovmorgon till halv tolv. I skolan hade jag dock bara tråkiga ämnen, men det var kul ändå. Nu sitter jag hemma, lyssnar på musik och är inne på datan, egentligen borde jag plugga, men jag orkar verkligen inte. Hehe.


Förlåt för kass kvalité, men jag tog med camen.
Idag såg jag ut såhär iallafall. Tröja från H&M.

Kram//Wilma :)

Godnatt.

Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn, hörs imorgon. Sov gott! ♥

Shoess


Tja

Nu är helgen slut och en ny vecka börjar med massa plugg. Härligt! Hur har er helg varit? Själv har jag pluggat massa, men det har ändå varit skönt, har varit med kompisar också. Jag har inte riktigt haft tid till att blogga, men nu ska jag börja skriva lite mer! :)

Men nu ska jag se Playa del sol som går på ettan nu, skriver mer senare ikväll. Hejdå!




MAMI♥



Denna dag firade vi mamma som fyllde 40 år i tisdags, den tjugoandra september.
Dagen började med att jag blev väckt klockan nio. Eller väckt och väckt.. Jag hade ont i halsen och var så törstig, så jag var redan vaken då pappa kom in. Jag gjorde frukost och sedan fixade jag mig. Vid tolv skulle två av släktingarna komma och hjälpa till med maten. JAG, så snäll som jag var, hjälpte OCKSÅ till med BÅDE städningen OCH med maten! Eftersom mamma hade gjort illa sig så kunde hon inte göra så mycket. 

Klockan tre började det ramla in folk. Vi var väldigt många, måste jag säga. Man fick knappt plats i huset så folk var tvungna att sätta sig lite här och var.. verandan, ute i trädgården både på fram- och baksidan, i vardagsrummet och i köket. Till och med i MITT rum satt det människor. Tur vi hade med vädret, tänk er 30 personer inne i huset. Då kanske alla skulle behöva en sån här, syrgasmask. Väldigt högljutt var det också. Så just nu tål jag inte höra någonting, trivs mycket bra i tystnaden.

30 hit 29 tillbaka. En av kusinerna sover över, men hon ska tydligen sova i vardagsrummet med Linnea. She's not under my responsibility. Det är faktiskt ganska skönt, eftersom jag fortfarande inte mår så bra och är just nu väldigt trött av allt skrivande. 

Kvällens planer: Ehm, none! Duscha? -Done. Borstat tänderna? -Ska göra det nu.
Efter det I'm gonna put myself to bed.

HOWEVER!
SLEEP WELL, PEOPLE!



Pluggg

Hejhej!

Skönt med helg, det enda tråkiga är att jag har så mycket läxor att jag måste använda hela min helg till att plugga. Just nu sitter jag med matten och försöker lösa massa ekvationer. Roligt! Men jag kom på en sak som gör en mer motiverad till att plugga. Idag köpte jag några tidningar och då ska jag göra så att för varje ämne jag pluggat klart får jag läsa en tidning. Så jag föreslår att när ni måste plugga, men är jätte opepp så ha en morot som får er motiverade till att vilja plugga. Det kan vara allt från att läsa en tidning, gå ut med kompisar, va inne på datan. Men ha som mål att ni inte får göra det förrän ni pluggat klart!

Men nu måste jag lösa dom roliga ekvationerna, hejdå! ♥


SJUKLING

En vanlig skoldag träffar jag nog nästan 109 människor från hela... (världen?:S) Så man skakar en hel del händer (paus) å pussar en å annan kind. På så sätt kan det vara en ganska utsatt miljö. Därför börjar jag varje dag att dricka Actimel.

Okej, inte riktigt.. men jag har gått å blivit sjuk! Jag har varit väldigt varm heela dagen, haft lite av en feberkänsla.. Snorig är jag också. Det kliar i halsen och så har jag väldigt jobbig hosta. Det värsta är att jag också har mens. Mensfeber? :S

Haha, jag sitter å kollar på Mars Attacks.. Säg inte att ni inte har sett den! Själv ser jag den för typ 100e gången elr något. Filmen är från 1996 så den är ju ganska gammal. Lätt en av dem sjukaste filmerna som någonsin gjorts.

Amerikansk actionkomedi från 1996. USA:s president får plötsligt kontakt med utomjordingar från Mars och ordnar ett möte med dem. Det visar sig snart att marsmänniskorna inte har fredliga avsikter. Beväpnade till tänderna och med ironiska leenden på läpparna invaderar de jorden - bara för skojs skull.

I rollerna: Jack Nicholson, Glenn Close, Pierce Brosnan, Danny DeVito, Sarah Jessica Parker, Michael J. Fox, Natalie Portman, Lisa Marie. Regi: Tim Burton.


Och bara för att det är helg så tvingar jag mig själv att vara uppe fast jag inte mår bra alls. Imorgon kommer ju en massa folk.. det blir en låång dag om jag känner mig såhär då. USCH

Nu ska jag kolla på Jag vet vad du gjorde förra sommaren, Amerikansk rysare från 1997 med Jennifer Love Hewitt å Freddie Junior.♥ Den verkar rätt spännande, hör läskiga ljud å så men jag ger inte lika mycket uppmärksamhet till den som jag ger till facebook<3


//Mook

PS. Det är aldrig kul att titta ensam:'( Nu kommer den där j*vla fredagsmys-låten också, vaf*n. :(



HIHIHIHIHIHIHI

Efter att ha suttit å hört henne i 5 minuter fick jag för mig att hämta kameran!
Här får ni idol Linnea 2014 :D




Let me tell ya 'bout 
the birds and the bees
and the flowers and the trees
And the moon up above

AND A THING CALLED "LööÖööVE"


//Mook

MARABOU VS. MCDONALD'S




//Mook

Tönt

Hejhej! Förlåt Mook, jag hade inget att skriva om igår. Har egentligen inget vettigt att skriva om nu heller, men jag kände mig tvungen att skriva något.

Jag är ledig imorgon, så min helg börjar idag. Yaay! Jätteskönt. Nu hade jag tänkt spela lite The sims 3. Hehe, ja, jag är en NÖRD. Men jag älskar det spelet! Har man väl börjat spela kan man inte sluta. Beroendeframkallande! Ni som inte spelat det borde verkligen testa!

Ja, sen har jag väl inget mer att säga. Förlåt för dålig uppdatering och tråkiga inlägg, men Mook skriver ju massa spännande saker.

Ha en fin helg! //Wilma :)

Höstens doft for MEN


"6850 kr. Marc Jacobs "Men", eau de toilette. En maskulin doft med inslag av fikon, kryddig chypre och pathouli."

6850 kr? NEJ, TACK!

//Mook


R.I.P. gammelmormor.

Min gammelmormor har nu gått bort, det fick jag höra nu av mamma. Släktingarna i USA att mailat mamma 45 minuter efter hennes död.

Jag stod inte alls nära min gammelmormor. Sist jag träffade henne bodde jag i Thailand. Det var ungefär sex år sen. Hon hade kommit å hälsat på då eftersom hon bodde i USA. Jag har bara svaga, suddiga minnen av henne. Men hon var en underbar människa, det kommer jag ihåg.
Vi, jag å min familj då, hade pratat om att åka till USA å hälsa på henne å alla släktingar som bor där. Men det hann vi inte ens göra.. 
Sista gången vi SÅG varandra var genom dataskärmen, för några dagar tillbaka. Hon låg i sin säng, såg trött å blek ut.. men ändå stark fastän hon knappt kunde röra sig.
Hon var en frisk kvinna, hade inte en enda sjukdom. Men jag antar att det var dags för henne. För ungefär lite mer än en vecka sen hade doktorn sagt att hon bara hade 2 dagar kvar att leva, men hon kämpade för att leva, tills sista sekunden.

R.I.P. Teim Phalino 1914-2009
Vi kommer att sakna dig.

//Mook

Minst ett inlägg om dagen, sa vi.

Ja, hör ni.. 

Jag å Wilma hade inte kunnat skriva idag, elr nu ljuger jag lite kanske men vi hade brist på saker att skriva om. Det stod still i våra hjärnor liksom.
Men vi hade faktiskt sagt att vi skulle skriva ett inlägg om dagen! Så därför loggar jag in en snabbis å fixar det! (Inte för att det finns något att skriva om) Så jag ska väl bara lägga upp något från youtube.




Nu ska jag sova, gott folk. Studiedag imorgon, schöönt.
Godnatt va?♥
//Mook

HALLÅ DÄR

Dagens goda nyheter är att jag nu har hittat min USB-sladd! Min mor hade tagit den av misstag. :)
Blir bilder från min urkassa mobil igen nu, men bättre än inget, visst? :)
Lite bilder från idag har Wilma lagt upp. Hon köpte ju några grejer, men det gjorde inte jag! I windowshopped. 

Tänkte lägga upp lite bilder som låg bortglömda i kameraalbumet då jag inte hade sladden.

Julia hade kul i skolan.



Orienteringsdagen vid fårdala ridskolan.



Miiew miew



Kommer ni ihåg den bilden på denna jacka från H&M som jag la upp? :) Idag prövade jag den, satt ganska fint, vad jag tyckte. Funderar på att köpa den faktiskt. Men folk säger att jag alltid har olika jackor, det är för att jag är fattig å alltid tar andras jackor, äger tyvärr ingen egen. (förutom den blåa som jag nyligen ärvt av min stora syster, tack Linda!)
Ser ni att jag missade en knapp där? TROTS DET så äälskar jag den sååå.


Nu ska jag dränka mig i plugg. I'll be seeing you!
//Mook

Hejsan :)

Idag hade jag orientering, det gick bra, vi fick nästan alla kontroller. Sen slutade vi vid tolv och då träffade jag Mook i stan. Vi kollade i affärer och åt på McDonalds. Hehhe, ja vi är feta! 8D
Jag köpte iallafall ett par jeans och en väska.

Här är lite bilder från idag:

Bilderna fick skitdålig kvalité när man animera dom men jaja. :P

Väskan och jeansen jag köpte, skorna finns på monki, tror jag ska köpa dom.

Hejdå//Wilma ♥


STAN

Nu har jag sytt klart min jacka, alla knappar elr knoppar elr vad man nu ska kalla dem, höll på att lossna! -.- Sydde ju händerna av mig!
Nu ska jag springa till bussen! Ska träffa Wilma i stan. 


PUSS Å HEJ.
//Mook

Susan Boyle

Susan Boyle ♥





Mina föräldrar är på akuten nu, jävla skit också. Hoppas att allt är okej. 

Om 20 minuter mamma, då är du 40!

Nu ska jag försöka sova, kom faktiskt på att jag börjar åtta imorgon.
Godnatt.
//Mook

Goodnight!

Sovdags! Men innan jag går och lägger mig tänkte jag bara tipsa om en sida där man kan se filmer gratis online. Channel 131. Jättebra om man missat något avsnitt av sin favoritserie eller vill se någon bra film.

Men nu ska jag sova. Godnatt på er! ♥

BÄSTA PRESENTEN TILL MAMMA

*Mook hälsar osv. osv.* (istället för att skriva hej)

Wilma har varit jätteduktig å skrivit så många inlägg å lagt upp fina bilder! Det har jag inte lyckats så bra med. 
Men här kommer iaf ett inlägg om.. eh.. eh.. presenter! 
Min mamma fyller nämligen 40 år imorgon! Ytterligare en gamling in da house! Så jag har suttit å funderat på vad jag ska ge henne. Har hittat ganska bra saker på nätet också! 

Vad tycker ni jag ska ge?




1. Diet vatten, samma smak som vanligt vatten men bara hälften av de kalorierna! 
(ehm.. kalorier i vatten.. de har missat något där, tror jag..)



2. Eller ska hon kanske få smaka denna glassen som nämligen är gjord på..hästkött?



3. Kanske tuggummit som man kan få större bröst av? Enligt B2UP så har tuggummit de speciella ingredienser ut av örten Pueraria mirifica (Kwao Krua) som gör att brösten växer och får fin form och fin bränna.
-Nej, den ska inte mamma få, för den köper jag!



4. Det bästa sättet att koppla av efter att ha kommit hem från jobbet! Hon kan få suga i sig lite frisk luft från hennes favorit växt! Vi har ju en djungel hemma, bra, då har hon många växter att välja emellan!



5. Såklart som hennes äldsta dotter så tänker jag på vad som är bäst för hennes hälsa.. Om hon råkar somna på tunnelbanan, (vilket har hänt mig någon gång, jag fick nackspärr efteråt..) Men så finns det den här fantastiska uppfinningen! 

MEN! Om dina ben blir trötta så finns det den här!

Välj själv du:) Gud, så praktiskt..



7. Och så var det det här med paraply! Det skyddar ju nästan ingenting! Regnar det snett så är det ju faan köört, alltså.. Så mamma, det är höst nu, det regnar ju jäämt ju. vad tycker du om det här då? :)

Höst och vinter.. brrr, kallt :( De flesta blir ju sjuka, när det är sånt väder.. Du blir ju sällan sjuk, vilket är bra men OM du nu skulle bli sjuk så tror jag att jag har hittat det bästa man kan hitta.

So...what do you think? (a)


VILKEN PRESENT SKULLE JUST DU VÄLJA? :)
//Mook♥




Emmy Awards.

Igår var det Emmy Awards och självklart såg man många vackra klänningar. Vem tycker du var finast? Själv tycker jag nog Blake Lively.


Klicka på bilderna!

Godmorgon!

Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, jag har ju sovmorgon till halv 12 så jag har sovit lääänge.

Ett litet tips till alla er som är som mig och hatar att äta frukost på morgonen. Gör en smoothie! Det är både gott och nyttigt. Dessutom är det lätt att göra, det är bara att ta några frukter som man tycker om och mixa dom. Superlätt och jättegott! Jag gjorde en smoothie imorse med banan, jordgubbar, plommon och is. Is tycker jag är gott att ha i för då blir den sådär härligt kall.



Hoppas ni får en trevlig dag. Själv ska jag ha matteprov och jag har inte pluggat något, så jag är lite nervös, men det går nog bra!

Hejdå// Wilma :)

New stuff.



Ska sova nu, godnatt alla hörs sen ♥


-

Jag kollade nyss på rapport och då var en av nyheterna att våldet har ökat otroligt bland ungdomar. Jag kommer inte ihåg hur mycket, men det var väldigt mycket iallafall. Det är så hemskt att folk slåss överhuvudtaget. Det är obegripligt att någon kan vilja skada en annan människa. Om man blir arg på någon får man säga till eller något. Man ska inte, under några omständigheter, slå någon annan medmänniska. Om det är i fösvar för att man håller på att bli våldtagen eller något sådant kan det vara okej, men aldrig annars.

På tal om våldtäckt så tog dom även upp på nyheterna att 6 % av alla ungdomar har blivit våldtagna. SEX PROCENT! Man blir så jävla arg när man hör sånt! Vissa människor måste ha något fel i huvudet. Hur fan kan man våldta någon? Snälla människor, runka eller något annat som inte skadar någon om ni är så jävla kåta? Man känar fan inget på att våldta någon, det enda man gör är att förstöra en annan människas liv.

Alla borde kunna gå ut utan att behöva oroa sig för att bli nerslagen eller våldtagen. Men tyvärr är det så att vissa människor är idioter så därför uppmanar jag er alla att lyssna på era föräldrar när dom säger åt er att hålla er borta från mörka parker och att inte hoppa in i någon okänd människas bil.

TRÖTTER



Long time no seen, huh, bloggen? ;)
Inte skrivit något på heeeela dagen, som ni kanske har märkt. Men det har ju Wilma. ;)
Älsklingen sov över, så var jag med honom idag också. ♥

Jag känner mig så tung i kroppen, så trött, håller på att somna här framför datorn. Men funderar på att först ta en snabbdusch å sen lägga mig i sängen? :S Kanske blir lite piggare när jag har duschat. Men just nu känns det som att jag skulle kunna göra vad som helst för att komma i säng!

Jag har inget att skriva om ikväll, (KAN vara min just-nu-extremt-tröga-hjärna som inte orkar).. Men jag får ta igen imorgon! FÖRLÅÅÅT BLOGGEN!

TONIGHT, GOOD NIGHT
Kan väl bjuda på lite bilder..vänta..
Här får ni, summer 08. :) 

&

//Mook

CHICY

Tänkte bara tipsa om en sida som har jättefina kläder och acccessoarer: Chicy. Dom flesta vet säkert om sidan, men jag tänkte tipsa om den ändå. Här är lite av vad som finns id eras sortiment:



Visst blir man sugen på att köpa saker? :)

Goodmorning sunshines!

Har ni haft en bra helg? Min har varit jättemysig.

Idag ska jag och mamma gå på bio. Vi ska se The ugly truth. Den verkar rolig. Igår införskaffade jag lite nya saker, men jag hinner inte visa det just nu, så det får bli senare.

Ha det bra! Kram//Wilma

UPDATE:
Jag kom precis hem. Jag och mamma var först och åt sushi sen såg vi filmen. Den var bra, rekomenderar den för alla som gillar komedier.


FREAKY FRIDAY!

Alla har väl sett freaky friday? Jag har sett den hur många gånger som helst, men den är ändå lika bra varje gång! Man tröttnar aldrig på den! För er som inte sett den eller vill se den igen så går den just nu på fyran.




Gud va söt Chad är!

AFTONBLADET

Jag har fastnat på aftonbladet.se hela dagen idag, tänkte bara låta er veta det.

Hårlöst monster förbryllar forskarna

läs mer här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5822055.ab

//Mook


Tips

Jag tänkte bara tipsa om några jättebra produkter mot finnar, Neutrogena visibly clear, funkar jättebra! Om du har problem med huden så rekomenderar jag verkligen deras produkter!


NEVER GONNA GIVE YOU UP

Aaaaw sötis!


Sitter iaf å väntar på Jooooonaaathaaaan nu, han skulle duscha innan. Förmodligen står han där i duschen fortfarande..å sjunger. glömt bort mig typ :)

Men har en trevlig kväll på er! Det är ju helg nu så njuuuuuuuuuuuuuuut.♥

Kram.
//Mook

Igår

Hej! 
Jag har inte hunnit blogga något, men här är iallafall lite bilder från igår:



Ha det bra! //Wilma.♥


MIHIHIHHI..HIHI OBAMA :)


Barack Obama:
Kanye är en idiot

Efter att Kanye West gått upp på scenen och förstört för Taylor Swift när hon tog emot sitt pris har kritiken haglat mot honom.

Nu tar USA:s president Barack Obama ton.

I ett ljudklipp som nöjessajten TMZ tagit del av hör man Obama kalla honom för en idiot.

– Jag tyckte det var väldigt olämpligt. Han är en idiot, säger han.

Enligt entertainmentwise.com kommer ljudklippet från en ”off the record”-intervju som CNBC gjorde med presidenten.


Kanye West avbröt Taylor Swifts tacktal på MTV-galan. Rapstjärnen slet åt sig mikrofonen och sa att Beyoncé borde fått priset i stället.


FOR OBAMA (:

//MOOK


EN KONDOM MOT VÅLDTÄKT

God morgon klockan åtta över åtta.

Jag vaknade för en timme sen faktiskt, av mina föräldrar. De skulle tydligen åka till Arlanda nu å hämta min moster å hennes man som hade varit på semester i Thailand! Där är vi om.. typ.. 10 månader!:) Inte lång tid alls. 

Det är en lördag, klart ville jag sova ut. Men det antog jag att jag gjorde eftersom jag inte kunde somna om? Nu har jag gått å fixat mig en kopp kaffe också. Kommer verkligen inte kunna somna om. Ruben ligger här bredvid mig å grrr:ar, han ser ut som en sån här, fusilli pasta. Är det skönt att sova, Ruben?

Är ni lite nyfikna på dagens rubrik? -En kondom mot våldtäkt.. ?
Jo, jag ligger å kollar runt på aftonbladet. Hittar tragiska, typiska, SJUKTJÄVLAKONSTIGA och intressanta saker. Har legat å läst om pojken som blev flicka på sommarlovet, Mats Alm och nu kondom mot våldtäkt. Vissa av er kanske har läst elr hört om det.

Jo, det är så att denna kondom, Rapex, ska skydda mot våldtäkt. Den sätts in som en tampong. Och tydligen kan den skada våldtäktsmannen, eftersom den har någon slags krokar! Den finns inte att köpa ännu men "kan snart finnas", säger aftonbladet.
Den ser ut såhär

Bild från aftonbladet.

Kanske jättebra att ha när man bor i Tyresö?
//Mook♥

HOS WILMA

Tjena bloggeeen! Mook och Wilma här! (+meow)

Vi har ätit middag tillsammans, pizza blev det där! SUPERGOTT! Sedan gick vi ut för att ta en promenad under stjärnhimlen. Vi hamnade i en lekpark där jag, systern, Wilma och Vera var å lekte för 4 år sen! Vilka minnen man fick!

Nu har vi precis ätit efterrätt, marängswiiisss med heela hennes familj, hennes gudmor å hennes 2 barn. Jättemysigt var det!

Nu ska vi sätta på en film, De ofrivilliga ska vi se. :) Hoppas den är bra.

Mook: Vill Wilma lägga till något?

Wilma: Nej. Jag äter godis. Höhö.

Okej, men då får vi höras imorgon då, bloggen.
Ha en trevlig fredagskväll.
MYS!
//Mook&Wilma. (+meow) :D


FREDAG ♥


Drar till Wilma nu, nås på mobilen! 
CIAO!
//Mook

090918

Hejsan, jag kom precis hem. Har gått i skolan till 12 idag. Sen skulle jag åka hem, men pappa ringde och frågade om jag ville äta med honom, så det gjorde jag. Hehe, hade redan ätit lunch, men jag åt thaimat med pappa vilket är typ tusen gånger godare än skolans mat. Iallafall, nu är jag hemma. Ska städa mitt rum och sen ska jag möta Mook och Meow vid gullmars så ska dom, Pelle och Erik äta här hos mig och sen hittar vi på något roligt.

Men skriver mer senare. Ha en bra helg! Kram // Wilma ♥


DAGENS OUTFIT


Dagens outfit:
Top - Gina Tricot
Kappa - Thailand
Tubkjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - MQ

//Mook

Hejhej!


Har haft en otroligt seg dag i skolan, vi hade rast i 2 och en halv timma och dessutom var alla trötta från igår.
Finns inget speciellt att berätta, men här är lite bilder från igår:




Kram//Wilma ♥

090917




God morgon, höll jag på att säga! Men HEJ. 
Imorse lyckades jag snooza i en halvtimme men som tur var, hann jag till skolan iaf.
Min dag har varit lååång. Såg ut ungefär såhär:

8.00 - SV

09.25 - SLTX - Där gjorde jag nästan ingenting. Jag hade beställt tyg förra veckan, eftersom det tyget jag ville ha till min klänning inte fanns. Men det hade inte kommit än så jag fick gå runt å försöka komma på vad man kunde göra. Till slut (säkert 10 minuter kvar av lektionen eller något) fick jag för mig att fläta ett armband. Men det gick ju inte så bra.

10.30 - Spanska - Inget intressant där.

11.30 - LUNCH

12.10 - Skyndade vi oss till bussen för att komma till fårdala ridskolan å ha ORIENTERING. (BRÅTTOM) 
När vi väl var klara (ja, det gick bra) så gick vi till bussen. Men den skulle inte komma på typ 20 minuter. Å nästa lektion börja OM 20 minuter. Så vi insåg att vi inte skulle hinna tillbaka i tid. DÅ hör ni, BYTTE VI OM bakom staketett, vid busshållplatsen. DET gick bra, det med. 
Jag har bilder på mobilen men fortfarande ingen USB-sladd. Börjar bli lite tjatigt det där med USB-sladden.
IAF!

13.25 - Musik

(Sen 55 minuter hål)

15.10 - 16.10
- IUP

När jag kom hade vi fått jättemycket post. Bland allt papper i högen fann det en öppnad liten kartong (?). Där stod det mitt namn på. Det fanns ingenting i! Men i högen låg en bok "FRED! 100 röster mot våld och krig" står det. 
Jag hittade ett papper också.. längst ner stod det "Boken postas hem till alla som den 17 september 2009 är 16 år"
"//Marika Stolpe
VD, Bokförlaget Max Ström"

Jaha.. så trevligt..


Har Wilma fått något? :)

Nu ska jag ta å äta! Ha det bra, hör ni!
//Mook

TANTWILMA

Hejsan svejsan!
TantWilma tjatade på mig tidigare idag, att jag skulle skriva i bloggen. Nu är hon på en insparksfest, hoppas hon har kul!

Men jag har inte så mycket att komma med ikväll. Jag sitter å läser på min spanska läxa. Ja, läxor, det är det bästa jag vet, nästan, elr kanske inte. Jag skulle kunna sätta mig vid tvn å kolla på idol men då skulle jag nog inte få något gjort. Så jag valde att sitta här i mitt rum, idol kan vänta.. hinner ju inte se så mycket nu.


MEN!
Nu hamnade jag i vardagsrummet iaf! Lovisa skrev till mig nyss, på msn. Hon sa att Julias pappa var på idol, såklart sprang jag så fort jag kunde till tvn. Men nääe, han var bara lik..



Jag tycker det börjar bli så kallt ute nu. Ibland när man är ute på kvällarna så känner jag lukten av VINTER! Så knasigt är det. Men det innebär ju då att det snart är dags att kolla lite varmare jacka än vad jag har nu.
Så hamnade jag inne på H&M hemsidan å hittade denna jacka. Jag tyckte den var rätt söt, vad tycker ni? Endast 299:-
Tänkte att jag kunde gå förbi där å kolla när jag har fått mina pengar. :)


Nu ska jag fortsätta plugga, iaf lite.. (å kolla på Kändisdjungeln) (A)
Hej då, sunshines.
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS♥
//Mook

 


Snabbis.

Hejhej, just nu håller jag på att packa. Ska snart åka till en kompis så ska vi fixa oss där och sen åker vi till insparksfesten. Den håller på till 1 så jag kommer nog inte skriva något mer idag, men hoppas ni haft en bra dag och att resten också blir bra.

Kram//Wilma :) ♥

GODNATT!

Nu ska jag sova. Imorgon har vi orientering. Kulkulkul. Sen på kvällen har vi insparksfest, vilket jag tror kommer bli jättekul!  Men nu får ni sova gott så hörs vi igen imorgon! :)



Massa kramar // Wilma ♥

DAGENS SISTA INLÄGG

Nu skriver jag mitt sista inlägg för idag. Sen ska jag sova. Är det onsdag imorgon så har jag sov morgon till 8.20 å börjar dagen med hemkunskap, yey.

Men.. den rykten som går att Lady Gaga är transexuell... Jag har faktiskt inte brytt mig.. förrän nu.. Hur det kommer sig? -Jag bara har extremt tråkigt. 

Jag kollade runt på youtube å hittade detta.



Kolla, ser ni hennes penis? Jag vill se Lady Gagas penis.


Kommer få mardrömmar nu när jag har sett den här videon.. men sov gott iaf.
//Mook♥



IDOL 2009

JAG sitter å kollar på idol med min syster. Wilma sitter å kollar på idol med SIN syster. Wilma är 16, jag är 16. Min syster är 14, hennes syster är 14. 



Så sjukt lika, så att det är sjukt!

Sen vill jag bara påpeka att jag har en likadan gitarr, som ligger bortglömd i verandan. Den är paaaj. :(
//Siri

Men förresten.. vår blogg heter mookochwilma.. Den skulle först heta SIRIochwilma så stod det att namnet INTE var tillgängligt.. så det blev mookochwilma.. Så från å med nu skriver jag "//Mook" OKI? :)

//Mook♥

Kärrtorp vs Värmdö.

Hejsan!

Idag hade Kärrtorps gymnasielag fotbollsmatch mot Värmdö. Självklart vann Kärrtorp. Det var väldigt skönt med match, för vi slapp lektioner. Vi hade bara svenska. Matcherna var inte så jättespännande. Killarnas var väl roligast. Men iallafall, här är lite bilder från dagen:



Mook, Grattis på "namnsdagen" förresten ;)
Hörs sen// Wilma ♥

PADDLING!

Hej där, mina vänner.

Idag, klockan 8.00-11.00 hade jag paddling! Jag vaknade jättetidigt.. för att hinna med bussen. Hade sagt till Toste att jag skulle ta bussen med honom.
Vi hade finaste vädret! Det var jättedimmigt när jag vaknade men senare när jag väl kom fram till sjön, så började solen sticka fram. Det var jäättvaarmt! Det var helt vindstilla, åh, vet ni hur underbart det såg ut... :)

Jag å Julia var ett kanotpar:) Vi var alltså ihop.♥ Tillsammans med Heresh å vad han nu hette.. "Mangas" (?) var vi en grupp, som skulle hjälpas åt.
Innan vi skulle ge oss ut i sjön skulle vi göra några små uppgifter, paddla till hopptornet, runda det ett varv, å efter det skulle vi backa tillbaka, PÅ TID. Å gissa vilka som hade bästa tiden då;) Vi var ju bara bäst! :)

Ingen av oss ramlade i, tack å lov för det!

Så skulle jag ju ha haft hemspråk idag 15.30-16.30, men det orkade jag veerkligen inte med! Jag gick till läraren å lämnade läxan sedan frågade jag om jag fick gå hem, å det fick jag. Mina armar känns som 3 meter långa + att jag fick jätteont i rumpan. 

Efter paddlingen gick jag, Julia å Toste hem till Lovisa, efter det gick vi till skolan. Vi hade 10-20 på oss att äta.. Vi hade ätit lite hemma hos Lovisa men bara för att det var chicken nuggets i skolan så.. (A)

Nu fick jag nog med allt.. Så tråkigt att det bara är text.. å inga bilder lägger jag upp.. Som sagt, min USB-sladd är fortfarande försvunnen. Har inte en aning om hur man gör det där, blåtand på datorn.. 

Nu ska jag chilla sönder! Jag är sååå tröött!
IAF
PUSS Å KRAM PÅ ER. ♥
//Siri

PS. Nämen titta vem som har namnsdag! :)


Black Things I Want


NEW MOON!

Har ni sett nya New Moon trailern? Fy fan vad sugen jag blir på att se filmen nu! Jag, som nästan alla andra tjejr, älskar Twilight filmen. Med snyggingarna Robert och Taylor är det nog en av dom bästa filmerna jag nånsin sett! Jag längtar verkligen till 20 November (67 dagar kvar) då filmen har premiär i Sverige.

Trailern:
Movie Trailers - Movies Blog

Visst verkar den bra?

FRAM MED RITBLOCKET

Sitter och lyssnar på Lifehouse nu, får mig att tänka på Smallville. Jag gör annars ingenting så jag tänkte att jag kunde ta å rita lite. Å jag tänkte att jag kunde kanske rita ett porträtt av Tom Welling, som spelar Clark Kent i Smallville. (d.v.s. om jag lyckas!)
Så kunde jag lägga upp bilder sen. :)

Lifehouse - Simon


//Siri

Update: Ja, jag sa att jag skulle lägga upp bilder. Den är inte klar ännu, blev hela tiden avbruten så jag ORKAR inte rita längre! Men lägger säkert upp den för elr senare! 
PEACE!

Datakunskap

Hej bloggen!

Jag är i skolan och har datakunskap. Just nu håller vi på med Excel och det är otroligt tråkigt! Men det är väl bra att kunna antar jag.

Snart (om en timme) slutar jag iallafall och då ska jag dra in till stan hade jag tänkt.



En gammal bild på mig i brist på bilder.

Men vi hörs senare! //Wilma. :)

Godmorgon!

Sitter hos mamma och lyssnar på hoffmaestro. Ska gå till skolan snart. Jag börjar inte förrän halv tolv, vilket är otroligt skönt! Dock slutar jag halv fem, men ändå! Det är så skönt med lång sovmorgon, speciellt på måndagar.

Hittar ingen kamera just nu, så jag lägger in bilder senare.

Ha en bra dag! // Wilma :)

DAGENS OUTFIT

MORNING FOLKS. ♥

Snart är det skola som gäller för min del. Tänkte bara lägga upp dagens outfit.

Så här ser jag ut idag.


Tubtop - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M
Armband - Ur&Penn

Så ska jag ha mina vita fuskconverse till. På tal om det så har jag beställt ett par vita höga converse å ett par blåa låga converse från Thailand. Betydligt mycktet billigare det är där. Nu är min moster där å hon undrade om jag ville ha något så jag passade på! 

Jag väntar på att Julia ska komma. Hon bor ca 5 minuter ifrån mig. Så ska mamma skjutsa oss, tack mamma!


OCH FÖRRESTEN!
GÅRDAGENS MYSTERIUM!
Ett av mina piller för denna vecka är försvunnet. VAR VAR VAR?! HUR?! 


PUSS PÅ ER!
//Siri

Pluggpluggplugg.

GODNATT! Nu ska jag läsa lite ur Comédia Infantil som jag har i läxa och sen ska jag sova. Hatar att helgen redan är slut. Det går så himla fort! Jag har precis börjat ettan och det är så otroligt mycket läxor. Jag är fortfarande inställd på sommarlov, men jag får börja skärpa mig nu!
Ett tips för alla er som alltid skjuter upp era läxor är att bestämma en dag då ni ska plugga. Ta bort allt som kan störa som: mobiler, datorer etc. Sen är det bara att köra på!

Men nu ska jag sova. Godnatt på er alla! ♥


GOD NATT, HÖR NI

Nu har jag duschat, ska strax lägga mig. Börjar 9 imorgon. Det är iofs ganska sent, enligt mig. Mitt schema är inte alltför lyxigt. Engelskaglosor + text till imorgon, inte pluggat så värst mycket men läst på lite iaf, det sitter.

Men jag ska sova nu så, sov gott på er.
Godnatt.


BJUD PÅ DEN! NAKET Å ÄKTA.
//Siri

Bloglovin

Följ vår blogg med bloglovin

090913


Jag har precis pluggat klart och nu sitter jag och kollar på top model. Idag har jag, mamma och Vera(min syster) varit och kollat på 2 lägenheter. Båda var fina, men ingen var riktigt perfekt tyvärr. Sen åkte vi och åt middag hos mormor och morfar. Treeevligt. 

Hoppas ni haft en rolig helg!

Kram //Wilma. :)


UNDERBAR HELG

Hej bloggen! Siri här.

Shit, jag har hunnit städa toaletten, dukat bordet (faktiskt jäättelyxigt) eftersom vi ska få gäster nu, snart. Sen har jag fixat salladskålen å fixat till mig! Allt det där på mindre än en halvtimme! Nu sitter jag bara å väntar på att gästerna ska komma. Jag är hungrig. :)

Igår åkte Wilma hem vid halv 10. Efter hon hade dragit kom älsklingen.
Vi var inne på datorn ett tag sen tittade vi på en film, Hostage(Gisslan) hette den, med Bruce Willis.

Jag hade sett den en gång innan, tyckte den var rätt okej, faktiskt. Brussan är ju en skicklig skådespelare!

Jonathan sov över. Vi kom upp ur sängen vid.. 12. Så fixade vi oss något att äta. Efter det gjorde vi inte så mycket mer än att titta på TV. Sen var det dags för honom att gå hem, jag följde honom en liten bit. 

Det har varit en väldigt mysig helg, alltså. 

Jag har fortfarande inte hittat min USB-sladd, så det blir inga bilder för min del. FATTAR INTE VART DEN KAN HA TAGIT VÄGEN! JAG BLIR GALEN! Wilma kanske kommer med lite roliga bilder, som hon har tagit. Laddar hon upp fula bilder på mig så får jag hoppas att jag hinner logga in å ta bort innan ni hinner ser! :O

Hoppas ni också haft en bra helg! Kraaam.
//Siri


PS. VAD VAR DET JAG JUST SA??? WILMA LA UPP FULA BILDER PÅ MIG: ( Men bara för att det var hennes första inlägg så ska jag vara snäll å låta bilderna vara..


Hemma

Hejsan,

Nu är jag hemma. Jag förröker bestämma mig för vilken film jag ska se innan jag ska sova.

Jag tänkte bara berätta för er som inte vet att jag är Wilma, och Mook är Mook/Siri/Sirorat.

Jag har inget kul att berätta just nu, men jag skriver mer senare. Hoppas ni fortsätter läsa vår otroligt roliga blogg och ni får gärna kommentera! :)



Lite fina bilder från idag.

Kram//Wilma :)


Vår helg

Nu sitter vi här å beundrar vår nya blogg. Tänkte att vi kanske kunde berätta lite om vår helg!

Siri: Wilma, vad har du gjort? 

Wilma: Igår var jag i stan med Amal och sen idag har jag varit med dig. Haha väldigt detaljerat. Vad har du gjort?

Siri: Igår var jag hemma hos Lovisa, med Julia. Vi hade gått till centrum och hyrt 2 Wallander å en skräckis.
(WILMA KOMMENTERAR: Hatar skräckisar)

Siri: Låter du mig prata klart?

Wilma: Okej, förlåt.

Siri: Okej, men jag fick sällskap hem, av Jonathan å hans..gäng. Det var mycket snällt av dem. 

Wilma: Mmm, snälla pojkar.

Siri: Aaaah, och idag har jag ju varit med dig. Vi har ju bakat å grejer! 

(Wilma tänker)

Wilma: Vi har bakat muffins!

Siri: Jaa, mmm. Men nu sitter vi ju å väntar på att Jonathan ska komma. Sen ska ju du hem:(

Wilma: Jag är sugen på muffins nu.

Siri: Jag med.

Wilma: Fetto.

Siri: DU med. 

Wilma: Jag vet.

OKEJ, nu skärper vi oss.

(Wilma kommenterar: Jag har inge skärp)

-.-

Siri: Har du något mer att tillägga?

Wilma: Muffinsen var goda. 

Siri: Jag hittar inte min USB-sladd, så bilderna får vänta. Ska vi dra elr?

Wilma: Mhm.

PUSS&HEJ

//MOOK&WILMA







MOOK OCH WILMA

NÄMEN TITTA VEM SOM ÄR TILLBAKA!

MEN.. Denna blogg äger inte bara av mig utan av MIG OCKSÅ, WILMA!

Siri: Efter jag hade tagit bort min gamla blogg (siriat) steg rastlösheten in. Jag hade inte så mycket att göra helt enkelt. Nu ligger jag här med Wilma, vi hade precis sett klart 13 snart 30 för 4e gången för oss! Så kom vi på värsta grejen! Att vi skulle göra en blogg som vi båda kan skriva på! BRA VA?

Wilma: Inga kommentarer...

Siri: OKAY! Det var det.. (: Om inte bloggen är uppdaterad så är vi verkligen sopor, för nu är vi ju två.


Naaaaw, vår första biiild på bloggeeeen. ♥

KOM IHÅG NAMNET NU, HÖR NI! MOOKOCHWILMA :)

Nu måste vi försöka fixa designen. 
PUSS Å KRAM

//MOOK&WILMA

Välkommen till VÅR nya blogg!

:)


RSS 2.0