-

Jag kollade nyss på rapport och då var en av nyheterna att våldet har ökat otroligt bland ungdomar. Jag kommer inte ihåg hur mycket, men det var väldigt mycket iallafall. Det är så hemskt att folk slåss överhuvudtaget. Det är obegripligt att någon kan vilja skada en annan människa. Om man blir arg på någon får man säga till eller något. Man ska inte, under några omständigheter, slå någon annan medmänniska. Om det är i fösvar för att man håller på att bli våldtagen eller något sådant kan det vara okej, men aldrig annars.

På tal om våldtäckt så tog dom även upp på nyheterna att 6 % av alla ungdomar har blivit våldtagna. SEX PROCENT! Man blir så jävla arg när man hör sånt! Vissa människor måste ha något fel i huvudet. Hur fan kan man våldta någon? Snälla människor, runka eller något annat som inte skadar någon om ni är så jävla kåta? Man känar fan inget på att våldta någon, det enda man gör är att förstöra en annan människas liv.

Alla borde kunna gå ut utan att behöva oroa sig för att bli nerslagen eller våldtagen. Men tyvärr är det så att vissa människor är idioter så därför uppmanar jag er alla att lyssna på era föräldrar när dom säger åt er att hålla er borta från mörka parker och att inte hoppa in i någon okänd människas bil.

Kommentarer
Postat av: Mook

Go Wilma, Go Wilma.

2009-09-20 @ 21:38:18
URL: http://mookochwilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0